Hazelnoot

Met amandelmelk

Dit dessert op basis van amandelmelk is in Frankrijk de favoriete smaak en kan ook die van jou worden. Of je nu al fan bent van hazelnoot of niet, je zult verrast zijn door de smaak van geroosterde hazelnoten die perfect past bij amandelmelk. Bovendien is het recept voor amandelmelk geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen die lactose intolerant zijn.

DE VOORDELEN

Dit plantaardige hazelnoot dessert is een heerlijk alternatief voor je gebruikelijke dessert:

  • 100% plantaardig*
  • We hebben ervoor gekozen om geen soja maar lekkere amandelmelk te gebruiken!
  • Bron van calcium
  • Met lekkere natuurlijke ingrediënten zonder conserveermiddelen en zonder kleurstoffen
  • Glutenvrij en lactosevrij

*100% van de landbouw ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong

INGREDIËNTEN

Amandelmelk 76% (water, amandelpuree 2,6%), suiker, hazelnootpasta 6%, zetmeel, calciumfosfaten, verdikkingsmiddel: carragenen, zout.

ALLERGENEN

Kan sporen van soja en noten bevatten.

VOEDINGSWAARDEN

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g % RI*
Energie522 kJ / 124 kcal7

Vetten

waarvan verzadigd vetzuren

5 g

0,1 g

9

1

Koolhydraten

waarvan suikers

18 g

13 g

8

17

Eiwitten1,4 g3
Zout0,11 g2
Calcium120 mg15

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).

HET ASSORTIMENT VAN PLANTAARDIGE DESSERTS

Vanille

Chocolade